Madness - Camden cowboys (LP)

250 kr

In stock (1 available)

Begagnat / Used Ska & Reggae

Format: LP
Bolag: Honda Records (001)
Pressning: Japan?(tveksamt, vi förmodar att den är engelsk, men vet ej) 2001
Skick: Mint
Övrigt: Bootleg

The Madness archive collection part one: 1979-1981. Annorlunda versioner och låtar från mer svårfunna inspelningar och skivor.

Side: A
1 Nutty Theme
2 My Girl (Demo Version)
3 Stepping Into Line
4 The Young And The Old
5 Mistakes (Rehearsal Track)
6 Shadow On The House
7 Razor Blade Alley (Live Track From Two Tone Tour)
8 Crying Shame
9 Carols On 45

Side: B
1 Un Paso Avanti
2 Don’t Quote Me On That
3 Honda City!
4 That’s The Way It Is
5 Land Of Hope And Glory
6 Deceives The Eye
7 Never Ask Twice
8 A Town With No Name
9 The National Anthem

Related products