Buzzcocks – Modern (2xCD)

70 kr

I lager: 1 available

SKU: 19831

Alla begagnade cd´s har spelats igenom och det förekommer inga hack. Inlay och booklet är i perfekt skick om inget annat anges. Repor på plastfodralet kan förekomma, men de är alltid hela.


CD 1 Modern
1 Soul On A Rock
2 Rendezvous
3 Speed Of Life
4 Thunder Of Hearts
5 Why Compromise ?
6 Don’t Let The Car Crash
7 Runaround
8 Doesn’t Mean Anything
9 Phone
10 Under The Sun
11 Turn Of The Screw
12 Sneaky
13 Stranger In Your Town
14 Choices

CD 2 A Different Kind Of Product
1 Orgasm Addict
2 What Do I Get?
3 I Don’t Mind
4 Love You More
5 Ever Fallen In Love (With Someone You Shouldn’t’ve)
6 Promises
7 Lipstick
8 Harmony In My Head
9 Everybody’s Happy Nowadays
10 You Say You Don’t Love Me
11 Why She’s A Girl From The Chainstore
12 What Do You Know
13 Video1 What Do I Get
14 Video2 Promises
15 Video3 Why She’s A Girl From The Chainstore