Junior Ross & The Spears ‎– Babylon fall (LP)

175 kr

Out of stock

Ska & Reggae Vinyl

Nypressad version av ”Babylon fall” som kom ut 1992. Här med annat omslag än originalet.

Side: A
1 Judgement Time
A2 Man From Zion
A3 Send Me Over There
A4 Bow Down Babylon
A5 You Can’t Run
A6 Rough Way Ahead

Side: B
1 Jah Love
2 Liberty
3 Freedom Fe Natty
4 African Border
5 So Jah Jah Say
6 Hold Them Prophecy
7 Babylon Fall


Related products