Upsessions ‎– This is The Upsessions (LP)

130 kr

In stock (1 available)

CD Ska & Reggae Vinyl

Holländska Upsessions femte album. Skivan kom 2016 i samband med att gruppen firade tioårsjubileum. Man får även en CD med albumet på köpet.

Side: A
1. Dirt ‘n Dager
2. Coconut
3. What If These Tears
4. The Last Return Of Rawhide
5. The Woman Is A Shark
6. Long Branch Saloon

Side: B
1. Ride On Donkey
2. Why Bartender Why
3. Golddigger’s Catch Of The Day
4. Blackberry Pie
5. Samoan Revenge
6. Forget What Your Mother Said
7. Lincoln County War


Related products