Blue Rivers and the maroons – Blue Beat in my soul …plus (LP)

120 kr

Endast 1 kvar i lager


Format: Lp
Bolag: See For Miles Records Ltd (SEE 318)
År: 1991
Pressning: UK
Skick: Excellent +

Sid A
1 Seven Steps To Power
2 Witchcraft Man
3 I’ve Been Pushed Around
4 I Need Me Somebody
5 Sabu
6 Phoenix City
7 Too Much
8 Mabeleene
9 Take It Or Leave It

Sid B
1 Guns Of Navarone
2 That’s Enough
3 Home In Your Heart
4 Turn Me And Twist Me
5 Mercy, Mercy, Mercy
6 Searching For You Baby
7 I’ve Got A Good Thing Going
8 Tell Me
9 Take It Or Leave It (Disco Dub)

Ytterligare information

Vikt 0,251 kg