Bruce Ruffin ‎– Rain (LP)

75 kr

Endast 1 kvar i lager


OBS!! Inget omslag, endast vinyl LPn. OBS!!

Format: LP
Bolag: Trojan (TRL 23)
År: 1971
Pressning: UK
Skick Vinyl: Very good +
Övrigt: Inget omslag, endast skivan

Sid: A
1 Rain
2 Bitterness Of Life
3 Then Came The Heartbreak
4 We Can Never Go On This Way
5 Finders Keepers, Losers Weepers
6 C-C-H Child

Sid: B
1 Candida
2 Make Love Not War
3 Heaven Child
4 Are You Ready?
5 We Can Make It
6 Stingo

Ytterligare information

Vikt 0,251 kg