Ska’n’Ska – A-Team

SKA’N’SKA, Sveriges röjigaste skaband har existerat i mer än 10 år och har inte bara hunnit med att blivit lite äldre, UTAN ÄVEN ÄN MER RÖJIGA! Detta tio-mannaband gör allt för att du ska slippa stå still.

Det är i den legendariska punk-förorten Rågsved söder om Stockholm, som dom i ett skyddsrum svettas ihop musiken tillsammans. Spelar ingen roll om du är gammal eller ung, hemma eller helt borta: du kommer du vilja släppa det du gör och hoppa med i dansen till deras två nya ska spår i punkig balkan stil.

Track 1, 2

Sid A.
A-Team

Sid B.
We see them go

Webshop

Lyssna/ladda ner:

Recension:
Ska’N’Ska – A-Team 7″ – A Message To You) Vilken glad överraskning! Driven Bad Manners-doftande ska från detta skäggiga gäng som blandat och gett genom åren. I början matchade deras kompetens det bedrövliga bandnamnet, men nu har de verkligen sprungit ifrån sig själva. Riktig kvalitets-baktakt, snyggt, tight, rappt blås, intensiv baktaktsmarkering och sköna melodier. Små inslag av punkstök också, som inte alls stör. Roligaste AMTY-släppet på länge, och det bästa jag hört med Ska’n’ska. Det värsta är att nu är de för etablerade för att byta namn (vi håller med! Amty). Två låtar, kvalitet! (från Punk och Oi och annat skoj).