Beställningsvillkor

Vi på AMTY försöker sköta vår verksamhet så bra som möjligt för dig som kund. AMTY är dock vår hobby och vi tre som sköter bolaget har andra heltidsjobb. Leveranstiderna kan därför variera något. Vår ambition är att skicka varan dagen efter vi fått beställningen eller, vid förskottsbetalning, då vi fått in din betalning.

Porto

Vi debiterar den portoavgift posten tar ut för att skicka din vara. På beställningar över 1500 kr bjuder vi på portot.

Paypal

Vid Paypal betalning sköter du själv överföringen. Ingen extra kostnad tillkommer. Se Paypals sida för mer information Paypal.

Förskottsbetalning

Det går även bra med förskottsbetalning via plusgiro. Om denna form av betalning används får kunden ett bekräftelsemail där han/hon får veta vart pengar ska sättas in.

SWISH

Totalsumman swishas till numret ni ser i orderbekräftelsen.

Övriga försäljningsvillkor

A.M.T.Y. säljer varor till privatpersoner, företag och institutioner. För att handla hos oss som privatperson måste Du vara myndig. Betalning Priserna på varorna anges i svenska kronor och inkluderar lagstadgad moms på 25%. Momsen på böcker är 6% (befinner du dig utanför EU så drar vi av 25%, böcker 6 %, d.v.s. momsfritt).

Reklamation

Reklamation av felaktig eller defekt vara ska ske inom 14 dagar från det att varan mottagits. Du får en kostnadsfri ersättningsleverans och kostnadsfri returfrakt av den felaktiga eller defekta varan. Vid reklamation kontakta oss via e-post info@amty.se  eller telefon 070-0630111 och ange Ditt fullständiga namn vilken vara Du vill returnera och vad det är för fel på varan.

Returer

Kontakta oss alltid vid returer via e-post info@amty.se eller telefon 070-0630111 och ange Ditt fullständiga namn vilken vara Du vill returnera. Du har full returrätt inom 14 dagar från det att du mottagit ditt paket. Vid returnering av varor är det du själv som står för frakt och eventuella postens avgifter. Kontakta oss alltid om du vill returnera varor.

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Genomförd beställning innebär att Du samtycker till att namn och personnummer alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister och att Du godkänner våra försäljningsvillkor. Vi garanterar att de uppgifter Ni lämnar till oss är helt konfidentiella och att uppgifterna inte kommer att lämnas ut till tredje part.