Lazy Class - Interesting times (LP)

210 kr

In stock (2 available)

Punk & Oi Vinyl

Första fullängdaren  av  detta band från Polen, som släppt ett gäng singlar tidigare.

Sid A.
1 Intro
2 Fuck You
3 Lost In Your Lies
4 The Place I Come From
5 Interesting Times
6 Songs Of The Anger
7 Born To Lose

Sid B.

1 Same Old Battle
2 The Time Will Come
3 We’ve Been Thru The Same Shit
4 Adversities
5 Pressure Rising
6 Sick Of You
7 Made It Out Alive



Related products