Toy Dolls - Dig that groove baby

140 kr

Out of stock

CD Punk & Oi

Toy Dolls debut LP från 1983 är trålande ”Barn-punk” som håller hela skivan igenom. De  12 bonus spåren är singelversioner plus de två spåren från den minst sagt omtalade samlingen  ”Strength Thru Oi!”. Mycket nöje! Digipack.

Track: 2, 5, 10

1. Theme Tune
2. Dig That Groove Baby
3. Dougy Giro
4. Spiders In The Dressing Room
5. Glenda & The Test Tube Baby
6. Up The Garden Path
7. Nellie The Elephant
8. Poor Davey
9. Stay Mellow
10. Queen Alexandra Road Is Where She Said She’d Be But Was She There To Meeat Me…..No Chance
11. Worse Things Happen At Sea
12. Blue Suede Shoes
13. Fiery Jack
14. Theme Tune
Bonus Tracks:
15. Tommy Kowey S Car (original 7″ Version)
16. She Goes To Finos (original 7″ Verssion)
17. Deidree S A Slag ( Strength Thru Oi version)
18. She Goes To Finos ( Strength Thru Oi version)
19. Tommy Kowey S Car (ep Version)
20. She S A Worky Ticket (ep Version)
21. Everybody Jitterbug (ep Version)
22. Teenager In Love I Ve Got Asthma (single version)
23. Cheerio & Toodle Pip
24. H.o.
25. Alfie For The Bronx
26. Hanky Panky



Related products