Monitors – Greetings!… We’re The Monitors (LP)

275 kr

Endast 1 kvar i lager


Format: LP
Bolag: Soul  (SS 714)
År: 1968
Pressning: USA
Skick: Excellent- (maskinellt naggad i högra hörnet, vid utförsäljning).

Side: A
1. Bring Back The Love
2. Share A Little Love With Me (Somebody)
3. Step By Step (Hand In Hand)
4. The Further You Look, The Less You See
5. Since I Lost You Girl
6. Baby Make Your Own Sweet Music

Side: B
1. Greetings (This Is Uncle Sam)
2. Time Is Passin’ By
3. Say You
4. Number One In Your Heart
5. Serve Yourself A Cup Of Happiness
6. You Share The Blame

Ytterligare information

Vikt 0,251 kg