Rocket From The Crypt ‎– Live From Camp X-Ray (LP)

400 kr

Endast 1 kvar i lager


Format: LP
Bolag: Vagrant Records ‎(VR377)
År: 2002
Pressning: USA
Skick: Mint

Side A:
1 I’m Not Invisible
2 Get Down
3 I Can’t Feel My Head
4 Can You Hear It?
5 I Wanna Know What I Wanna Know

1 Bring Us Bullets
2 Bucket Of Piss
3 Dumblind And Horny
4 Outsider
5 Too Many Balls

Ytterligare information

Vikt 0,251 kg