Argy Bargy – The likes of us

130 kr

Slut i lager



Engelska Argy Bargys nya studioskiva (2008). Bandet består av en del gamla kändisar, sångare är Watford Jon och Cock Sparrers Daryl Smith spelar gitarr. Klassisk oi!

Track: 3, 7, 9

1. Your Time Will Come
2. Lights Over London
3. There’s Gonna Be A Riot
4. No Regrets
5. Right To Fight
6. I Believe
7. My Life
8. No News Is Good News
9. I’ll Be There For You
10. Don’t Wanna Be Like You
11. One more drink
12. Can’t Take It Anymore
13. Same old story
14. The Likes Of Us

Ytterligare information

Vikt 0,11 kg