Derrick Morgan – Forward March! (LP)

175 kr

Endast 1 kvar i lager


Nypress av Morgans första klassiska platta.

Side: A
1 Forward March
2 The Hop
3 Look Before You Leap
4 Don’t You Be A Fool
5 It’s True My Darling
6 Housewive’s Choice

Side: B
1 The Blazing Fire
2 I’ve Found A Queen
3 Teach My Baby
4 Angel With The Blue Eyes
5 Last Chance
6 Don’t You Worry

Ytterligare information

Vikt 0,251 kg