Magic Touch – Love and hate and politricks (LP)

49 kr

Slut i lager


Debutplattan med tyska The Magic Touch från 2010.

Side: A
1. Gimme Some More
2. Soulfood Rock
3. I Stand By You
4. Give Me All Your Love
5. Fake A Smile
6. Hard Workin’ Man
7. Keep Me Up All Night

Side: B
1. Teardrops
2 Dingo’s Hunt
3. Ready For The Race
4. Maybe Tonight
5. Queen Of The Jobcenter
6. Why Don’t You Come Over

Ytterligare information

Vikt 0,251 kg