Mighty Mighty Bosstones – When God Was Great (2 X LP)

300 kr

Endast 1 kvar i lager


Format: 2 X LP
Bolag: Hellcat (0539-1)
År: 2021
Pressning: Europa
Skick: Mint
Övrigt: Röd splatter vinyl, gatefold sleeve

Sid: A
1 Decide
2 M O V E
3 I Don’t Believe In Anything
4 Certain Things

Sid: B
1 Bruised
2 Lonely Boy
3 The Killing Of Georgie (Part III)
4 You Had To Be There
5 When God Was Great

Sid: C
1 What It Takes
2 Long As I Can See The Light
3 The Truth Hurts
4 It Went Well
5 I Don’t Want To Be You

Sid: D
1 The Final Parade


Ytterligare information

Vikt 0,6 kg