Mr. Symarip Roy Ellis – The boss is back (LP)

150 kr

Endast 2 kvar i lager


Roy Ellis comback, med nyskrivet material som Mr. Symarip. Inspelad 2011. Resten med Symarip, Pyramids och alla andra namn bandet hade är historia.

Side: A
1 One Way Ticket To The Moon
2 The Boss Is Back
3 The Skinheads Laugh At Me
4 Everyday You Got Me Crying
5 I Won’t Let Go Your Love
6 The Incredible Things You Do

Side: B
1 She Called Me Up
2 The Rose
3 Skinhead Johney & Susy
4 She Surely Pick Me Up
5 I’ve Got The Music
6 What A Nice Time

Ytterligare information

Vikt 0,251 kg