Publicerad den

SMASH IT UP – Westcoast democrazy presenteras av amty records 18/9 – 2105

SMASH IT UP  på amty records 18 september på vinyl, cd och digitalt.

SIU spelar sin egen variant av okomplicerad rock´n´roll/street/punk med allsångsvänliga refränger. Live presenteras materialet med grym energi och output värdig sina förebilder.

Med medlemmar från Speedfreaks, Troublemakers, Sacred Sailors och On Parole albumdebuterade Smash it Up med “Not aiming, just swinging” 2009. Albumet följdes upp med spelningar i Sverige, turné i England, flera korta turnéer i Tyskland, Italien, Tjeckien mm. Ep´n “Borderlines” kom 2011 och 2013 kom vinyl ep´n ”Billy and Rudy”.

13:e mars 2015 släpptes en digital singel ”Nine Nine Nine” från plattan. Denna låt finns även på video. Efter turnén ”Fat Four on tour” 2013 med bl a Suicide Syndicate och Headons påbörjades inspelningen av albumet ”West Coast Democrazy”.

siu omslag