Publicerad den

Ge Siken en chans! Siken för helvete!

In och lyssna på Siken för Helvete! på Spotify.

Siken har under de senaste 20 åren varit en eldsjäl inom den svenska punkscenen både som musiker och producent. Han har bland annat figurerat i band som AttentatCivil Olydnad och Jerrys Farsa.

I detta projekt får hans röst och mer personliga texter stå i fokus och han ackompanieras av tighta musiker som vet hur klassisk fyrtaktspunk ska spelas. 2023 släpptes den självbetitlade EP:n som var producerad, inspelad och mixad av Per Stålberg (Division Of Laura LeePablo Matisse) i Welfare sounds.

Uppföljaren ”Napoleon på existensminimum” kommer att släppas låt för låt under 2024 och är producerad, inspelad och mixad av Philip Fritz som bland annat har producerat Styva Linan. Siken är här för att stanna, sanna eldsjälar brinner aldrig klart!

Bokning och beställning av vinylskivor: sikstromlinus@gmail.com