Publicerad den

God Jul & Gott nytt år önskar A message to you med en sammanfattning av året

mo skålar in nya året

Mo från Liptones till vänster skålar in nya året, killen till höger vet vi inte vem det är, måste vara jultomten

 

Vi på A message to you har som ni kanske märkt haft ett händelserikt år med många skivsläpp, konserter och massa nya prylar i webshopen.

Året inleddes med Svintask släpp och ett mini gig på ett smetfyllt KGB. 

I april drog vi till London med Liptones för en spelning på London International ska festival. Liptones ”Sidospår” med sång på svenska släpptes under hösten och de gjorde ett gig som förband till Buster Shuffle som vi tagit till Sverige.

 Vi släppte även en singel med irländska Supertonic som backas av jamaicalegenden Dave Barker. En oerhört bra platta som ni borde köpa om ni inte redan gjort det! 

Året avslutades med Spökstan skiva på vinyl och digitalt (7 spår digitalt!). En relativt ny grupp från Stockholm med medlemmar från bl.a. Crooked Beat (vårt allra första skivsläpp). Ett gig på Broder Tuck med Spökstan ibörjan av december blev mycket lyckat. Dit tog vi också gruppen Hilfe från Växjö.

2015 innebär fler skivsläpp. Året kommer att börja med en punkdänga av Halmstad gruppen Head Ons för att följas av oprövad mark! A message to you goes Northern Soul. Vi ger oss i kast med denna klassiska brittiska genre och släpper som sig bör en vinyl sjua i vår. 

I januari har vi vår stora rea där ni kan göra verkliga fynd och 28.e februari medverkar vi som vanligt på Sunjays skivmässa i Solnahallen, Stockholm. 

Slutligen så kommer vi lägga upp lite nya heta SKA titlar inom kort samt massa nya rariteter som vi letat fram i skivbackarna.

God Jul & Gott nytt år önskar 

Stefan, Rikard & Henrik