Publicerad den

A message to you tar nya tag

Snart är januari rean slut men fram till lördag 31.a kan du fortfarande fynda.

I början av februari kommer vi släppa mycket nytt. Bl.a. senaste Buster Shuffle, The Skints och The Talks. Tre band (brittiska till råga på allt) som är bland de bästa av ska banden som är verksamma idag tycker vi. Vi kommer även lägga ut lite nya spanska singlar och massa begagnat fynd vi gjort.

27.e februari släpper AMTY en sjutummare med Halmstad punkarna Headons. ”Vi ska aldrig bli som dom” är en riktig punkhitt som borrar sig in i hjärnan. Dagen efter 28.e är det releasefest i Halmstad för skivan. AMTY är där med försäljning! Mer info om tid och plats följer.

28.e februari är det också skivmässa i Solnahallen (Stockholm) där vi som vanligt medverkar.

Fredag den 13.e mars kommer AMTY släppa en digital singel med Smash it up!  Singeln kommer att följas upp av en fullängdare på cd och lp. Något vi ser fram emot.

Väl mött

Stefan, Rikard & Henrik

head troja svart liten